Udbudsspecialister

Udbudsspecialister

Du skal måske kun lejlighedsvis køre udbud i forbindelse med dine projekter, og har måske ikke projektledere internt med den nødvendige udbudserfaring, der kan sikre dig det bedste udbudsforløb. Står du for at skulle gennemføre et udbud, men mangler en stærk udbudsprojektleder, så hjælper vi dig gerne.

Xvoto har for adskillige kunder gennemført udbud baseret på SKI, K01, K02 og K03 samt nationale udbud. Du får samtidig glæde af vores store erfaring med kontrakt- opbygning og -styring, så du sikrer dig et robust grundlag og fundament for dit projekt.

Al erfaring viser, at hvis du har sikret dig i en god og realistisk kontrakt, som gør det muligt for dig at gennemføre projektet uden de store juridiske knaster, så vil du få et mere smidigt og positivt projektforløb, og dialogen mellem dig og din leverandør vil ligeledes kunne foregå gnidningsfrit.

Et godt udbudsforløb er forudsætningen for, at du kan få det bedst mulige projektforløb, og juridisk bistand er ikke altid nok. Konkret viden om projekters gennemførelse, realistisk projektplanlægning, kvalitetsplanlægning m.v. er helt afgørende for, om du i den sidste ende står med det resultat, som du forventede, da du igangsatte udbuddet.

At spare lige netop i udbudsfasen kan blive meget dyrt i den sidste ende. Kontakt os gerne, og lad os fortælle dig, hvordan vi kan bidrage, så du får et hurtigt og billigt udbudsforløb, der kan lægge grunden for et succesfuldt projektforløb. Skulle du ønske det, så fortsætter vi gerne med projektledelsen af projektet. Du vil opleve, at man får det bedste projektresultat, når de, der har lagt grundstenene, også er dem, der følger projektet til dørs.

Vil du vide mere om vores udbudsprojektledelse, så kontakt os hér