Xvoto hjemmeside
---

Kan du få styr på dine løbske projekter? Ja du kan - med Kanban!

• Mangler du overblik over dit projekt?

• Er du træt af at bruge tid på projektplaner, som alligevel er forældede efter få øjeblikke? 

• Synes du ikke, at Scrum-metoden passer helt til dine projekter, men vil du gerne arbejde agilt? 

• Savner du et simpelt overblik, som giver et visuelt snapshot over den virkelige status på alle aktiviteter eller projekter i din afdeling? 

Så er Kanban noget for dig!

Kanban har få grundregler – resten fastlægger du selv alt efter, hvad der passer bedst i netop din organisation eller på dit projekt. Det lyder måske for godt til at være sandt, men vi lover dig, at du efter bare to dages undervisning er godt på vej til at lægge besværlige værktøjer på hylden og kan glæde dig over at få fuldt overblik.

Kanban giver dig fuldstændig synlighed på dine aktiviteter eller projekter, og kan bruges på alle niveauer i din organisation. Du kan reagere med det samme på problemer, der måtte opstå – nu kan du nemlig se dem! Med Kanban er det slut med kedelige overraskelser!
Tilmeld dig nu og her og få øjeblikkelige resultater med Xvotos Kanban-kursus den 10. og 11. juni.

Er du nysgerrig på Kanban, men foretrækker du et hurtigt overblik over metoden, så meld dig på Xvotos halvdagskursus ”Kanban kort og godt!” allerede den 19. maj fra 14.00 – 18.00. Skynd dig at tilmelde dig – der er begrænset plads på kurset...

---

Lej en certificeret projektleder!

Har du midlertidigt behov for en dygtig projektleder til at holde dit projekt i luften, så har vi lige nu en certificeret Scrum Master og PRINCE2 Practitioner, som står parat til springe til!

Xvoto har haft vokseværk og har pga. forøget efterspørgsel ansat flere dygtige konsulenter. Lige nu har Stefan Karolyi-Brink mulighed for at træde til med kort varsel og hjælpe dig med dit projekt for kun 58.000 kr om måneden.

Xvotos koncept ”Lej en projektleder”, går ganske enkelt ud på, at du i en periode får mulighed for - til en fast og attraktiv pris - at styrke din projekt-afdeling med den projektleder, du mangler her og nu.

Du har nul besvær og høj effektivitet allerede fra dag ét! Stefan har nemlig kun et mål, og det er at lede dit projekt effektivt og skabe resultater!

Og husk – Xvoto har 14 dages tilfredshedsgaranti! Er du ikke tilfreds efter 14 dage, kan du kvit og frit bakke ud af vores aftale – du skal ikke betale en krone! Kontakt os her for en gratis og uforpligtende snak. 

---

Månedens ressource-besparende tip!

Denne gang handler månedens tip om det gode Kanban-princip ”Stop starting – Start finishing!”.
En af de faktorer, der er medvirkende årsag til forsinkende projekter er de mange aktiviteter, der bliver ved med at være 85%, 95%, 98% færdige men først med hiv og sving bliver 100% færdige.

Årsagen til dette er nemlig oftest, at man hopper fra aktivitet til aktivitet, og derfor skal genbesøge den samme aktivitet et antal gange. Dette giver et kæmpe spild, som faktisk helt kan undgås, hvis du i stedet holder fast i, at alle i dit team fokuserer på én aktivitet ad gangen, og gør denne helt færdig, inden de starter den næste.

Gør ”Stop starting – Start finishing!” til et fast princip på dine projekter, og du vil blive overrasket over den kæmpe positive effekt, det har på din fremdrift!

PS! Dette princip kan også overføres til din projektportefølje. Gør det ene projekt færdigt, før du starter det næste, og undgå at sprede de samme folk på mere end 1-2 projekter. At skifte kontekst og hoppe fra projekt til projekt er nemlig lige så uproduktivt som at hoppe fra aktivitet til aktivitet!

Xvoto ønsker dig en effektiv og solrig uge!

Bedste hilsner

Annette Vendelbo