Header

Hop på vores korte men yderst effektive (og billige!) Kanban kursus!

---

Kig videre, hvis du kunne tænke dig at få totalt overblik over dine aktiviteter og projekter!

Synes du, at din afdelings to-do-lister eller dit projekts Gantt-kort og projektplaner er besværlige at bruge, når du gerne vil have overblik?

Er du også træt af at skulle have fat i din PC for at finde lange Excel-lister frem, og så ellers håbe på, at du ser på den nyeste version?

Så har jeg en nem og billig løsning, der bare virker!

Jeg ved allerede, at Kanban er lige noget for mig - jeg vil meldes til med det samme!

Du har måske svært ved at tro på, at der overhovedet findes en nem og billig løsning, der giver fuldstændigt overblik, men giv mig 4 timer af din tid, så viser jeg dig, hvordan du med Kanban kan:

• Se med et enkelt blik præcist, hvad dit projekt, din afdeling, din virksomhed, (fortsæt selv listen) arbejder på lige nu

• Få øjeblikkelig viden om, hvordan opgaverne er prioriteret

• Se om der er ildebrande, der omgående skal slukkes

• Få stressniveauet ned hos dig selv og dit team

Ja, den er god nok! Og jeg tør faktisk garantere, at du, efter kun 4 timer, ved nok  til at kunne tage Kanban i brug. Også selvom du på forhånd ikke kender en pind til Kanban eller andre agile metoder.

Vores næste Kanban-Kort-og-Godt-kursus kører den 23. juni, prisen er kun 1950 kr ex. moms, og der er stadig plads til dig, så book her. Der er kun 7 pladser tilbage, så du skal ikke tøve for længe!

De bedste hilsner

Annette Vendelbo
Projektchef & Accredited Kanban Trainer

PS! Gratis tip: Med Kanban afpasses udbud og efterspørgsel, så mængden af opgaver og aktiviteter afpasses til teamets størrelse og kapacitet.

Ja tak! Meld mig fluks til kurset, så jeg kan komme i gang!