Header

Kanban virker, også selvom det næsten kan lyde for nemt til at være sandt!

---

Du bliver måske lidt skeptisk, hvis nogen (jeg) påstår, at det hverken er besværligt (eller dyrt) at få bedre styr på sine arbejdsprocesser og aktiviteter med Kanban-metoden?

Ved du allerede, at Kanban én gang for alle kan sætte stop for uoverskuelige projektplaner og fjerne urealistiske forventninger til, hvad dit team har kapacitet til? Så skal du bare trykke her:

Ja tak, jeg vil gerne blive klogere på Kanban nu!

Hvis du lige nu tænker, at det er uforståeligt, at man i mere end 50 år har arbejdet med store og komplekse projektmetoder, hvis man meget nemmere kan få bedre styr på sine projekter med en enkel metode som Kanban, så kan jeg godt forstå dig. Men man bliver jo klogere med tiden!

Tænk tilbage på de sidste projekter, som du har gennemført. Jeg tør godt vædde på, at adskillige – måske endda de fleste – ikke kom i mål til tiden. Måske overskred de også økonomien en smule (eller meget)? Det behøver ikke at være sådan, og ind imellem er de gode løsninger hverken dyre eller besværlige.

Kanban er en af disse løsninger. Kanban står på et fundament af god, lean tankegang, og er nemt at gå til. Få syn for sagen på mit 4 timers Kanban-kort-og-godt kursus den 23/6. Prisen er lige nu helt i bund – 1.950 kr. ekskl. moms – og kvaliteten helt i top! Jeg er én af ganske få akkrediterede Kanban trænere i Danmark, og har oveni købet adskillige års praktisk erfaring med Kanban.

Deadline for tilmelding nærmer sig med hastige skridt, og der er begrænset plads, så meld dig til hellere i dag end i morgen.

Ja, jeg vil også gerne vide, hvordan jeg nemt får styr på mine aktiviteter!

PS! Gratis tip: Kanban kan bruges til at styre forskellige typer af aktiviteter i al videns-arbejde på ét sted. Nemlig på dit Kanban Board. D.v.s. at Kanban kan bruges på alle typer af opgaver og projekter og i alle typer af afdelinger og organisationer, f.eks. projektafdelinger, udviklingsafdelinger, driftsafdelinger, kommunikationsafdelinger og... (fortsæt selv listen)