Header

Kanban (og jeg!) viser dig, hvordan du bruger tiden på opgaver, som giver værdi !

---

 

Forestil dig, at du kunne slippe for at opdatere projektplaner eller opgavelister!

Tænk, hvis du kunne få ekstra tid til at tænke kreativt, få gode ideer til, hvad det nu end er for problemer, du kunne tænke dig at løse, fordi du ikke behøver at sidde begravet i Excel eller MS Project!

Garanti! Jeg tør godt love dig, at du med Kanban får skabt et bedre overblik og får bedre styr på dine aktiviteter, end du formentlig nogensinde har haft tidligere. Dette hvad enten det er dit projekts, din afdelings eller dine personlige aktiviteter.

Prisen lige nu for mit Kanban-kort-og-godt-kursus er kun 1.950 kr. Det svarer ca. til prisen for et par konsulenttimer, men giver dig foruden undervisning af en akkrediteret Kanban træner disse fordele:

• Overblik over dine opgaver eller dit projekt

• Højere effektivitet

• Mindre stress

• Tidsbesparelser (og husk, at tid er penge…)

i al fremtid i din afdeling, på dit projekt, i din private planlægning, eller hvor du nu vælger at bruge Kanban.

Ja, det er billigt, men det virker faktisk! Mit næste Kanban-kursus er den 23. juni, så gå ikke glip af denne mulighed for at forenkle dit arbejde. Vel og mærke samtidig med, at kvaliteten stiger og stressniveauet falder. Der er nu kun 7 dage til at vi lukker for tilmeldingen, så deadline nærmer sig!

Ja, jeg vil også gerne lære at arbejde smartere med Kanban

PS! Gratis tip: Det er den enkle måde at visualisere forskellige typer aktiviteter eller arbejdsopgaver på, der gør Kanban så nemt at overskue.

 

De bedste hilsner

Annette Vendelbo
Projektchef & Accredited Kanban Trainer