Header

Og navnet på kuren er Kanban!

---

Har du for meget om ørerne, og er det svært at holde styr på alle dine aktiviteter?

Glemmer du sommetider at lave ting, som du har lovet dine kolleger, din chef, dig selv?

Så er Kanban faktisk den slankeste metode du overhovedet kan vælge, når du vil holde styr på alt det, du har på dine to-do-lister, i dine projekter, på de gule lapper på dit skrivebord – fortsæt selv…

Med Kanban får du samlet alle dine aktiviter og får et samlet overblik ét eneste sted. Et enkelt blik på din Kanban-tavle fortæller alt det, du har brug for at vide. Du slipper for dine overflødige lister, projektplaner osv. osv., og denne dokument-slankekur - den holder faktisk så længe, det skal være!Helt uden afsavn og lidelser. Tværtimod vil du ånde lettet op, når du ser med dine egne øjne, hvor meget man kan holde styr på i sin afdeling, sine projekter og sin virksomhed på bare et enkelt whiteboard.

Ja tak, jeg vil gerne slankes med Kanban nu!

Nemmere bliver det ikke - og billigere bliver det heller ikke! Du får mit kursus ”Kanban-kort-og-godt” for blot 1.950 kr. eksklusiv moms – eller det, der svarer til 2 ret billige konsulenttimer. På bare 4 timer får du en unik viden, som du kan bruge for tid og evighed.

At tænke sig grundigt om, inden man kaster sig ud i noget nyt kan tit være en god idé, men der er ikke så lang tid tilbage at tænke i, så hvis du ikke vil gå glip af denne unikke mulighed for at blive klogere på en af de mest anvendte agile metoder. Der er begrænset plads, så tøv ikke for længe!

Ja, jeg vil også gerne vide, hvordan jeg kan optimere min arbejdsdag
hurtigt og helt uden besvær
!

PS! Gratis tip: Småt er godt! Især når vi snakker projektmetode/metode til aktivitetsstyring. Spild ikke tid på unødigt papirarbejde, når alt faktisk kan rummes på en synlig og overskuelig måde på et whiteboard

 

De bedste hilsner

Annette Vendelbo
Projektchef & Accredited Kanban Trainer