Header

Gå ikke på weekend, før du har nærlæst dagens særlige tilbud!

---

Du går måske lige nu og overvejer, om Kanban virkelig frigiver tid, så du kan lave ”ærligt arbejde” i stedet for at bøvle med dine to-do-lister, projektplaner, eller hvad du nu bruger til at holde øje med dine mange aktiviteter.

Dét gør det! Jeg har selv brugt Kanban på utallige projekter, og på et simpelt whiteboard styret alle mine aktiviteter nemt og overskueligt. Ja! Også på de helt store programmer.

Jeg har implementeret Kanban i adskillige driftsafdelinger, små som store, og i kommunikationsafdelinger, som gerne ville have styr på en hektisk og uoverskuelig hverdag, hvor det var svært at få overblik over, hvem, der gjorde hvad.

Ja tak! Jeg vil meldes til, så jeg kan få overblik og frigivet tid!

Du kan sikkert kende dig selv i denne beskrivelse. Du har næsten stensikkert en hverdag, der består at flere slags arbejde:

• Du er måske med på et projekt - enten som projektleder eller team-medlem

• Telefonen ringer, og nogen vil have dig til ”lige at gøre noget”. Og det haster!

• Du har nok nogle tilbagevendende opgaver, rapporter eller andet, du har ansvaret for

• Og så arbejder du lige på nogle fælles afdelingsaktiviteter

• For ikke at glemme de ildebrande, der indimellem opstår, som du ”lige” skal være med til at slukke

Lyder det bekendt?

Det gode er, at Kanban løser dit problem, giver dig overskuelighed, synliggør, hvad der er det vigtigste eller mest presserende, men det bedste er, at det kun koster dig 4 timer af din tid og 1.950 kr ex moms. Mere skal der ikke til for at give dig et værktøj, som giver dig overblik og sørger for, at du altid ved, præcis, hvor du er i dine arbejdsopgaver eller i dit projekt.

Netop i dag har jeg besluttet at give dig en gave! Når du melder dig til vores Kanban-kort-og-godt kursus, så får du vores næste Scrum Master kursus for kun 2.995 kr. eksklusiv moms. Det svarer til en rabat på 20% på et i forvejen møg-billigt kursus. Inklusive certificering! Eneste betingelse er, at du tilmelder dig inden 1. september 2015. Herefter forsvinder rabatten igen!

Ja, jeg vil også lære den lette måde til optimalt overblik og have en rabatkode til dit Scrum Master kursus

Hov! Nu er der kun 3 dage, 3 timer og 24 minutter tilbage til deadline for tilmelding…

PS! Gratis tip: Et hovedprincip i Kanban er: ”Stop starting – start finishing”. Det betyder, at du ikke har gang i en pokkers masse aktiviteter, der alle er nææææsten færdige, men fokuserer på at gøre hver aktivitet helt færdig. Den ene efter den anden.

 

De bedste hilsner

Annette Vendelbo
Projektchef & Accredited Kanban Trainer