Header

 

Ved du, hvad Kanban er?

---

Dette er IKKE Kanban....

Det er gratis penge på din bundlinie!

Løber du og dine kolleger for stærkt? 

Så er det med sikkerhed fordi, arbejdsmængden ikke svarer til jeres kapacitet.
Og det er helt ligegyldigt om I arbejder:

Med projekter
I en IT-afdeling
Med marketing
I en juridisk afdeling
.. fortsæt selv listen

Hvis du lever af at ”bruge hovedet” – og dem er der mange af i dagens Danmark – så udfører du og din virksomhed en eller anden form for serviceleverance. I arbejder altså efter en bestemt proces. Det er ikke noget, man nødvendigvis tænker over. Man gør bare ”det man plejer”.

Men selvom du og dine kolleger arbejder med opgaver, som ligner hinanden, eller I er på det samme projekt, så er det langt fra sikkert, at I følger den samme proces. Eller at I er helt enige om, hvornår noget er færdigt. Det har tit konsekvenser for kvaliteten og giver tilbageløb.

Tilbageløb koster!

Måske er det også sådan, at der kun er én person i din afdeling/på dit projekt, der er specialist på et bestemt felt? Det giver med sikkerhed spildtid og kan være virkelig risikabelt. Mange kalder dette et ”single-point-of-failure”, og det skal for enhver pris undgås.

Spildtid koster!

Det er dyrt ikke at have styr på sin kapacitet og sine processer........

Forsinkede projekter og overskredne budgetter er ingen naturlov!

Med mindre man da bare bliver ved med at gøre det, man hele tiden har gjort. Nemlig lukke øjnene for det faktum, at man ikke kan presse flere opgaver ned i en organisation, end den har kapacitet til. 

Det svarer til, at man bliver ved med at hælde vand i et glas, der allerede er fuldt. Det er der nok ikke mange, der kunne finde på. 

Fylder man alligevel for meget på sin organisation eller sit projekt, så bliver det umuligt at fokusere. Man begynder at multi-taske, og det er seriøst dyrt! Det har oven i købet den sideeffekt, at kvaliteten begynder at lide under overbelastningen.

 

Men er der da ingen vej ud af dette morads?

Jo for pokker, det er der da! Det kræver bare, at man beslutter sig for at lægge lidt vanetænkning væk.

Er man åben for at tænke nyt, så vil Kanban faktisk gøre jeres usynlige problemer synlige. så I kan handle på dem. Kanban gør jer simpelthen mere effektive og agile. Og så er det oven i købet både nemt og billigt

Museskridt er bedre end ingen skridt

Man hører tit: ”Hvis det ikke er i stykker, så lad være med at reparere det”. Denne sætning betyder, at man er tilfreds med tingenes tilstand og status quo. Men så hurtigt som tingene går i dag, så er status quo ikke altid en luksus, man har råd til.

Men er I tilfredse?

• Leverer I alt til tiden?

• Sidder jeres projekter altid ”lige i skabet”?

• Er I sikre på, at I arbejder på det vigtigste først?

• Er I altid jævnt og behageligt belastet?

• Har I altid fri om aftenen og i weekenden

Hvis I kan svare ja til alle 5 spørgsmål, så bruger I nok Kanban allerede. Hvis I svarer nej på de fleste spørgsmål, så kan Kanban – altså rigtig Kanban - med garanti afhjælpe mange af de ting, som I kæmper med i dag.

Ikke som et ”big bang” men løbende over tid, hvor vi sammen får styr på den vigtigste, dyreste eller mest stressende udfordring først, derefter den næste, så den næste osv. På den måde undgår I revolutioner, og kan få hele organisationen eller projektet med.

Kanban skaber forudsigelighed, hurtigere time-to-market, færre tilbageløb, højere kvalitet og mange andre gode ting. Alt det får man uden at ”vride” sin organisation.

I har alt at vinde og intet at tabe.

Dagens Tilbud!

Xvoto har snart fødselsdag, og i den anledning har jeg et tilbud til dig, selvom jeg ikke hedder Larsen til efternavn:

Prøv Kanban af i et enkelt team eller på et enkelt projekt

• Jeg kommer personligt og underviser dit (projekt)team i Kanban

• Vi bygger teamets Kanban-tavle

• Jeg coacher teamets Kanban-ansvarlige i 5 timer fordelt på 3-5 sessioner

• Jeg faciliterer teamets anvendelse af tavlen ved 3 retrospectives à 2 timer 

Alt det får du for 35.000 kr. eks. moms. Det er sikkert mindre end en månedsløn til en enkelt medarbejder, og du sparer 15.000 i forhold til min sædvanlige pris! 

Min garanti til dig:
Når det udvalgte team begynder at arbejde med Kanban – naturligvis iht. god Kanban praksis – så vil deres nye fokus betyde en stærkt øget produktivitet, en større forudsigelig og højere kvalitet i leverancen. Din investering er tjent hjem på ingen tid.

Der er 5 Kanban-forløb på hylden til fødselsdagspris!

Det er ”først til mølle” princippet der gælder!

Forløbene vil finde sted i januar, februar eller marts 2017!

Tilbuddet udløber den 22. november 2016 kl. 12.00!

Jeg glæder mig allerede til at få dit team til at køre endnu mere effektivt, end de gør i dag!

 

Med venlig hilsen

Annette Vendelbo
Projektchef, Kanban Træner og Coach