Header

Agilitet betaler sig, men det kommer ikke af sig selv. Du får en kvalificeret hånd - eller faktisk får du to!

---

Vidste du, at virksomheder som Uber og Airbnb arbejder agilt? Det bliver de nærmest nødt til i et marked, der udvikler sig med lynets hast. De vokser hurtigt og de tjener (mange!) penge. Og det gør de bl.a. fordi de er i stand til at tilpasse sig og hurtigt løbe i en ny retning, selvom deres forretningsmodel er uændret.

Nu tænker du måske: ”Jamen vi er hverken Uber eller Airbnb. Vi er ingen start-up og er ikke specielt interesserede i at vokse”, men så er I måske interesserede i at få større succes med jeres projekter eller gøre dem kortere? Eller måske vil I have mere igennem ”pølsemaskinen” og i højere kvalitet? Og hvem er ikke interesseret i at blive mere effektiv og mindre stresset....?

Slå 2 Scrum-fluer med ét smæk

Den ene kvalificerede hånd er vores nye 2-i-1 Scrum-kursus, hvor vi på 2 dage i 3 fokuserede moduler giver dig den viden, der skal til for at tage både Scrum Master og Product Owner certificeringen, men du betaler naturligvis kun for ét kursus.

Denne tilgang har den store fordel, at du som Scrum Master får en dybere forståelse for rollen som Product Owner og vice versa, samt at du som team medlem forstår Scrum-processen og rollefordelingen, og bliver dig dit eget ansvar bevidst. Din virksomhed får medarbejdere, der er godt klædt på til at køre agilt.

Du vælger selv, om du vil have en enkelt eller begge certificeringer, eller blot vil deltage i kurset. Enklere og mere effektivt bliver det ikke, og du betaler naturligvis kun for ét kursus. Prisen er 11.600 kr. eksklusiv moms.

Vores næste kursus finder sted den 26. og 27. juni og derefter den 29. og 30. august. Du kan tilmelde dig her:

Ja,tak. Lad mig klaske 2 Scrum-fluer med et smæk!

Er din arbejdsdag også fuld af overraskelser (læs: umulig at forudsige)? Så få styr på det ustyrlige med Kanban

Er du en af de mange, der lægger en plan blot for at opdage, at du er blevet overhalet af virkeligheden? Så vil du også have opdaget, at Scrum ikke rigtig kan virke. Scrum kræver nemlig stabilitet, som ofte er svær at opnå, hvis du og dit team har flere ansvarsområder, og ikke kun arbejder på én fælles opgave.

Her er det så, at Kanban kommer ind i billedet. Med Kanban kan du nemlig håndtere både det planlagte og det uforudsete. Du kan have alle aktivitetstyper, ad-hoc opgaver OG ”ildebrande” på én kanban-tavle. På den måde får du gjort usynligt arbejde synligt, du får transparens, overblik og forudsigelighed, og pludselig kan du se, hvem der laver hvad, og hvilke afhængigheder, flaskehalse og andre sygdomme, som blokerer dit system.

Kanban er ikke bare en tavle med en masse gule lapper, der tilfældigt rykker rundt. I Kanban prioriterer man efter vigtighed vha. serviceklasser. Man holder styr på afhængigheder, og sørger for, at man altid arbejder på det vigtigste først samtidig med, at der er balance i udbud og efterspørgsel efter den kapacitet, som altid er begrænset. Efter 2 intensive kursusdage vil du vide nok til at bygge en kanban-tavle med basis i de principper og praksisser, der er det bærende i et rigtigt kanban-system. Prisen er 11.600 eksklusiv moms.

Vores næste 2-dages Kanban-kursus finder sted den 22. og 23. august. Du kan tilmelde dig HER

Jeg kan næsten ikke vente på at få lov til at lære dig alt det, som jeg VED virker!

 

De bedste hilsner

Annette Vendelbo
Agil specialist- og underviser
LKU-uddannet Kanban træner og coach