Xvoto hjemmeside

Vil du vide, hvordan du får større succes med dine projekter, og kommer på forkant med god projektpraksis?

---

Så er det nu, du skal læse videre og være klar på tasterne…..

Xvoto hjemmeside

Xvoto har fået en ny og fintunet hjemmeside, hvor du bl.a. kan se, hvilke projektledelses-opgaver, vi kan hjælpe dig med på dine IT-projekter. Vi har også udvidet med webshop, så du nemt kan melde dig til vores skarpe, banebrydende og helt up-to-date kurser inden for agile metoder og projektledelse til Danmarks nok billigste priser. 

Vil du også være en af vores mere end 3000 følgere, der vil holde sig up-to-date på projektfronten, så læs videre! De utålmodige kan gå direkte til Xvotos hjemmeside, hvor du kan sikre dig en plads forrest i køen på vores næste Scrum-kursus. Der er begrænset plads, så det er først-til-mølle!


Scrum
er en af de mest brugte agile metoder, og du kan komme med på den agile bølge allerede den 13. og 15. april, hvor du både forøger din viden om Scrum i praksis OG kan blive certificeret Scrum Master. Vi sætter metoden i relation til din egen projektverden, og det er bl.a. hér, Xvoto differentierer sig.

Vi véd, hvad vi taler om, for vi er selv projektpraktikere, og har mange års erfaring fra alle typer IT-projekter.

Derfor får du meget mere end blot en forberedelse til certificering – du får brugbare og effektive værktøjer med hjem, som du ovenikøbet har lært at bruge!

Mere info og tilmelding her men skynd dig! Der er kun plads til 12 personer!

Kan du Kanban?

Kunne du tænke dig øjeblikkelige effektivitetsforbedringer? Så har vi svaret til dig: Hop på vores Kanban-kursus den 19. maj og få på kun 4 timer lært grundprincipperne i Kanban. Kanban er bredt anvendeligt overalt, hvor der arbejdes med viden, service eller projekter – både i og uden for IT-afdelingen.

Mere info og tilmelding her – Her skal du også være hurtig, for på vores Kanban-kursus er der også kun plads til 12 personer! 

Har du indimellem været frustreret og følt dig låst

i et projekt?

Kan du se fornuften i at benytte en kombination af traditionel og agil projektledelse, men finder du det svært at få has på, præcis hvordan man gør det i praksis?

GLÆD dig til vores næste nyhedsbrev allerede nu, for i det vil vi friste dig med information vedr. Kontekst-baseret projektledelse! Det er 100% unikt og eksklusivt for Xvoto, og er den enkle metode til håndtering af projekter – også de komplicerede af slagsen.

Hvis du ikke kan vente – så start allerede nu med at tage et sneak peek på vores hjemmeside her. Du kan melde dig til vores nyhedsbrev og ganske gratis få månedens tip og viden om de nyeste trends inden for projektledelse, så snart de opstår!

Vi glæder os – helt seriøst – til at se dig på vores kurser!

Forårshilsner fra

Annette Vendelbo

Xvoto Aps
Vasevej 3C
2840 Holte
Tlf.: 5151 9297

Website: www.xvoto.dk