Agil coaching

Agil coaching

En ting er at sende sine medarbejdere på Scrum- eller Kanban-kursus, noget andet er, at få en ny proces eller metode til at fungere optimalt i ens organisation. Det er som regel ikke tilstrækkeligt, at en enkelt eller nogle få medarbejdere kender til den nye proces. For at få denne til at virke, er det helt nødvendigt, at den omkringliggende organisation også forstår hvad der skal til for at interagere optimalt med det nye Scrum- eller Kanban-team ligesom det sparer tid, hvis I får en hjælpende hånd, når I skal i gang med at bruge den nye metode eller proces.

I er måske allerede i gang med Scrum eller Kanban, men synes, at I står stille, når det kommer til fortsat optimering? I er måske kommet til et vist niveau, men har erkendt, at der er flere gevinster at hente? Eller måske har i problemer med at få samarbejdet med jeres forretning op at stå?

Vi kan hjælpe jer med sparring og coaching i det omfang og i den periode, som I har behov for det. D.v.s. vi kan være hos jer blot en enkelt dag om ugen eller 3-4 dage om ugen alt efter behov, ambitionsniveau, antallet af teams, der skal hjælpes m.v., og vi kan nøjes med at komme et par gange for at kick-starte processen eller igennem en længere periode, hvis I har ambitioner om at opnå løbende forbedringer og flytte jer på den agile modenhedsskala. (Se mere under agile modenhedsmålinger – her indsættes link).

Xvotos dybe og lange erfaring med agile i praksis betyder, at I slipper for at begå begynderfejl, uden at det indebærer lange og dyre coachingforløb. Det faktum, at vi er specialister i både Scrum og Kanban og arbejder med Lean m.v., betyder at vi hurtigt kan rådgive og coache jer ud fra en bred viden om agile systemer, og hvornår den ene metode virker optimalt frem for en anden.

Vi vil heller ikke undlade at nævne, at man faktisk altid kan komme længere, end man selv tror er muligt, så vi stiller også gerne op til et inspirationsmøde. Herefter kan I selv vurdere, hvor langt I ønsker at gå ad den agile vej.