Agil projektledelse

Agil projektledelse

Agil projektledelse kan være flere ting, men ens for dem alle er vigtigheden af projektlederens evne til at manøvrere i organisationen, uanset om han arbejder efter Scrum eller Kanban.

Måske har du valgt at bruge Scrum i dine udviklingsteams, mens resten af din organisation arbejder mere traditionelt, eller måske har du valgt at lade hele din projektorganisation arbejde i.h.t. agil praksis.

Der er mange hybridmodeller i anvendelse, men oftest er det kun den traditionelle metode, der er defineret og beskrevet i den model, der anvendes. Det er med andre ord ganske komplekst at være agil projektleder.

Xvotos projektledere er alle ekstremt metodestærke og certificerede i både traditionelle og agile metoder.

Det betyder, at vi kan veksle frit mellem disse metoder eller en hvilken som helst hybridmetode, der måtte være i anvendelse hos dig.

Vi arbejder lige så gerne med Scrum eller Kanban, som med f.eks. PRINCE2 eller PMI. Vi kan desuden indgå som støtte til dine Product Owners eller som ”Proxy Product Owner”.

508853041

Uanset om vi leder dine projekter på traditionel eller agil manér, så er vores træfsikkerhed ekstremt høj. Vi arbejder med fuld transparens, hvilket giver dig overblik og betyder, at du kender dit projekts præcise status.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan bidrage med inden for agil projektledelse, så kontakt os hér.