Kontekstbaseret projektledelse

Kontekstbaseret projektledelse

Kontekstbaseret projektledelse for jer der vil forenkle jeres projektmetode, eller både arbejder traditionelt og agilt. Context-based Project Management® (CBPM) er en projektmetode, der er udviklet af Xvoto.

Denne metode gør det nemt for alle jeres projektledere – både de erfarne og de mindre erfarne – at vurdere, hvad der er nødvendigt at bringe i anvendelse i dine forskellige projekter afhængigt af kompleksitet, projekttype m.v.

Måske har du valgt en hybridmetode, hvor I både holder fast i jeres eksisterende projektmodel, samtidig med at I har valgt at bruge Scrum eller Kanban i jeres projektteams.

Dette giver nogle problemstillinger, som de kendte projektmetoder ikke håndterer.

Bl.a. disse: Hvordan arbejder I med jeres interessenter og styregrupper i agile projekter?

Hvilke metrikker sætter I op for disse, så man i jeres ledelse kan sammenligne æbler med æbler og følge med i status for hele projektporteføljen?

Hvordan håndterer jeres traditionelle projektledere arbejdet med de agile projektteams?

Alle disse problemstillinger og flere endnu behandles i CBPM, som både omfatter traditionel og agil god praksis. I vil på kurset få en grundig gennemgang af hvilke processer og dokumenter, der danner det absolut nødvendige fundament for jeres projekter. I vil blive i stand til at skelne mellem processer og dokumenter, der er helt nødvendige, og dem, der kan være aktuelle i nogen, men ikke i alle situationer.

I vil også bliver undervist i Scrum og Kanban-metoden og agil god praksis, så du forstår, hvordan du skal håndtere agile teams, og undgå at øve vold på de agile systemer, som netop skal sikre høj produktivitet. Du vil forstå, hvorfor man skal undgå at lave dokumenter for dokumenternes skyld, og hvordan god kommunikation med dine interessenter kan redde projekter fra fiasko.

Vi gennemgår desuden de enkle og intuitive CBPM-skabeloner, som giver en stabilt, robust, enkelt og overskueligt fundament for dit projekt.

Dette kursus varer 2 hele dage. Det afsluttes med en kort test og deltagerne vil modtage et deltagerbevis.

Kurset koster 8.500 kr. eksklusiv moms.
Xvotos enkle og intuitive projektskabeloner kan tilkøbes som en samlet pakke for 4.500 kr. eksklusiv moms eller enkeltvis for 500 kr. eksklusiv moms.

Du kan læse mere om CBPM – Context-based Project Management® her