Referencer

Det siger vores kunder:

“Som projektmedarbejder på et komplekst it-projekt i en stor dansk kommune oplevede jeg, hvordan projektprocesser kan gøres simple og overskuelige. Annette kom med en værktøjskasse med helt enkle værktøjer, så også medarbejdere uden projektuddannelse følte sig trygge og velinformerede om fremdrift og projektroller. Væk var store komplicerede projektmodeller og ind kom en simpel Kanban-tavle, som gav overblik og blev midtpunkt for masser af spændende dialog og gode grin undervejs. Et interessant koncept, som jeg kan anbefale.”
Gert Vincent, Københavns Kommune

“Du sikrede med fast men altid venlig hånd, at vi kom i mål med vores projekt præcis til tiden. Din tårnhøje projektlederkompetence gjorde hele forskellen”.
Henrik Karsbøl, CBS

”Jeg løfter på hatten og bukker. Aldrig har jeg som styregruppeformand haft mindre papir i hånden og samtidig bedre overblik over det projekt, jeg sat ved bordenden for. Hold da helt op, hvor man på et stort projekt som dette skal holde tungen lige munden – og det er virkelig sket her! Og så kom vi i mål præcis til tiden, og vi overholdt den afsatte økonomi”
Per Buron, Technical Education Copenhagen

”Mange tak for et forrygende kursus i Scrum de sidste par dage. Du er på alle måder en fremragende underviser og facilitator”
Nicolai Birch, ISS

“Annette var SUPER god til at undervise! Hun var meget engageret og rar, og vidste hvad hun snakkede om!!”
Stephanie Barlow, Top Danmark