Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

I Xvoto får vi ofte gode ideer til, hvordan man kan blive bedre til projektledelse og hvordan man med succes kan implementere eller forbedre agile metoder og teknikker. Disse ideer opstår på de projekter, som vi er projektledere på, når vi implementerer projektmetode – agile eller mere traditionelle – eller når vi underviser.

Vi får tit spørgsmål, der sætter tanker i gang, og får os til at overveje, hvorfor man egentlig gøre tingene på netop én bestemt måde. Det får os til at søge nye veje, hvilket også kan hjælpe dig med at optimere den måde, du kører projekter på. Ikke på en måde, der vender op og ned på alt, men på en måde, der sikrer løbende forbedringer skridt for skridt, og som du kan tage ind i takt med at din organisation udvikles og modnes.

Vores nye ideer samt information om vores kurser og foredrag m.v. vil vi gerne dele med dig, så hvis du ikke vil gå glip af seneste nyt fra Xvoto og gerne vil modtage tips til, hvordan du kan øge effektiviteten i dine projekter eller i din projektafdeling, så skrive dig op til vores nyhedsbrev til højre.

newsletter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få bl.a. månedens fif