Om Xvoto

Xvoto påtager sig opgaver af enhver størrelse og kompleksitet.

Xvoto er et lille konsulenthus med store ambitioner. Vi har siden 2009 leveret succesfulde IT-projekter, rådgivning og undervisning samt ledet agile transformationer med holdbar virkning, hos både private og offentlige kunder.  Vi er agile specialister og kender både Scrum og Kanban ind og ud. Vi ikke kun underviser, men arbejder også med disse metoder/frameworks i praksis og samarbejder som subject matter experts med internationale organisationer som Project management Institute samt Lean Kanban Inc.

Navnet, Xvoto, er ikke tilfældigt valgt. Det er latin, og betyder ”Som lovet”. Vi vil være kendt for at levere det, vi lover, og vi lover aldrig mere, end vi kan stå inde for. Vores arbejdsmetode er enkel og effektiv. Den hedder ”CBPM – Context-based Project Management®”, og fundamentet er baseret på følgende principper:

  • Forsinkede IT-projekter er ikke en naturlov
  • Få mere agilitet ind i organisationen fra top til bund
  • Tag kompleksiteten ud af projektmetoden
  • Lad os løfte projektkompetencerne i bredden

Læs mere om CBPM – Context-based Project Management® her.

Du får tårnhøj kvalitet til stærke priser. Det kan vi gøre, fordi vi er en lille adræt virksomhed, som holder vores omkostninger på et lavt niveau, og det kommer vores kunder til gode.

annette_flip

“Xvoto lægger vægt på, at kompetencerne hos vores konsulenter er helt i top.
Vi prioriterer certificering af vores medarbejdere ekstremt højt, og sørger for løbende efteruddannelse, så vores høje specialistniveau hele tiden bliver vedligeholdt.”

img-960-200

Vores værdisæt

Xvoto sigter målrettet efter at overgå dine forventninger. Vi leverer vores projekter til tiden, og som regel bruger vi færre timer, end I forventer. Xvoto lever op til det aftalte, uanset hvilke ydelser vi leverer til dig.

I Xvoto arbejder vi aktivt med en række værdier, der både har til formål at give dig den bedst mulige oplevelse af vores projektledere, rådgivere og undervisere, men også betyder, at Xvoto’s konsulenter kan være stolte af den vare, de leverer til kunderne. Mange siger det, men Xvoto gør det: Vi ønsker at Xvoto skal være en virksomhed, der sætter kunden i centrum.

Du skal opleve, at vi gør en forskel og giver din virksomhed værdi ved at:

  • Levere ekstremt høj kvalitet. Vi er så sikre på, at du bliver tilfreds med kvaliteten af vores ydelser, at vi vi giver 14 dages tilfredshedsgaranti! Du skal ikke betale en krone, hvis du efter 2 uger ikke er tilfreds!
  • Arbejde med høj integritet. Det betyder bl.a., at vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger.
  • Dele frem for beskytte viden, så dine medarbejdere løbende får løftet deres projektkompetencer
  • Vi arbejder med entusiasme, glæde og humor. Det smitter af på dine medarbejdere og dit projekt!