Priser

Priser

Xvoto giver dig tårnhøj kvalitet på alt, hvad vi laver. I Xvoto holder vi omkostningerne nede, mens vi bruger ressourcer på kompetenceopbygning og videreuddannelse af vores konsulenter. Det kommer dig til gode i form af undervisere, som altid har den nyeste viden og fingeren på pulsen.

Nedenfor finder du en række priser på Xvotos ydelser.

Alle priser er eksklusiv moms

Kursustype Beskrivelse Varighed Pris ex. moms Se mere
Scrum Master og Product Owner 2-i-1 kursus På to intensive dage vil du kunne vælge at tage Scrum Master testen (PSM I) eller Product Owner testen (PSPO I) eller begge tests, hvis du ønsker at kunne dokumentere dine kvalifikationer til at påtage dig begge roller. 2 x 7 timer 10.080 DKK Klik her!
 Kanban i dybden kursus  De 2 intensive dage vil kombinere undervisning, praktiske øvelser og simulering af Kanban systemer. Vi tilstræber størst mulig deltagerinvolvering, så Kanban bliver godt indarbejdet, og efterfølgende kan bringes i praktisk anvendelse.  2 x 7 timer  10.080 DKK  Klik her!

Fast pris på implementering af agile metoder

Vi giver dig også gerne en fast pris på f.eks. en Scrum eller Kanban implementering, som omfatter både uddannelse af dine agile projektteams og efterfølgende implementering i din virksomhed. Prisen afhænger af størrelsen på din projektorganisation og jeres forhåndsviden om projekter på både team- og leder-niveau, da en agil implementering vil påvirke hele organisationen.

Ønsker du et mere individuelt tilpasset kursus i din virksomhed, så kontakt os her.

Pris på foredrag

Vi har gennem de sidste mange år opbygget stor kompetence vedr. en lang række emner inden for projektledelse. En særlig spidskompetence er implementering af agile metoder i organisationer, som ikke nødvendigvis er agile fra top til bund. Du kan se eksempler på konkrete emner her.
Foruden de nævnte emner tilpasser vi også gerne vores foredrag efter dine ønsker, så vi taler om problemstillinger, som du ønsker at tage op i din virksomhed. Selve foredraget varer typisk 45 – 60 minutter efterfulgt af spørgsmål fra deltagerne, men du er velkommen til selv at komme med et oplæg til, hvordan du ønsker vores medvirken.
Prisen for vores foredrag er 12.000 kr. eksklusiv moms.
Er du en non-profit organisation, der gerne vil have et foredrag fra Xvoto på f.eks. en konference, et gå-hjem-møde eller lignende, så aftales prisen individuelt.

Timepriser

Foretrækker du, at vi arbejder på timebasis frem for på fast pris, så gør vi ligeså gerne det. Den konkrete timepris afhænger af kompleksiteten af opgaven, hvor mange timer, du forventer at købe m.v. Kontakt Annette Vendelbo på Tlf.:51519297.