Projektledelse

Projektledelse

Har du brug for en projektleder til at styre dit projekt sikker i mål? Hvis du mangler ressourcerne eller skal gennemføre et projekt, som kræver erfaringer, som I ikke har internt, så påtager vi os alle typer projekter inden for IT- projektledelse.

Vi kan hjælpe dig med dit udbud og efterfølgende fortsætte til det færdige projekt er leveret. Vi holder hele tiden fokus på de gevinster, du ønsker at realisere, og sikrer at dit projekt ikke kommer ud ad nogle tangenter, som forsinker det eller gør det dyrere.
Xvotos viden om projektledelse er opbygget gennem 25 års erfaringer fra IT-projekter og generel ledelse i nogle af Danmarks største konsulenthuse.

Vi vil gerne dele vores viden med dig, og det gør vi, når vi bliver engagerede som projektledere på dine projekter.

Vi sørger for målrettet at inddrage dine egne projektledere i det omfang, I ønsker det, og derved opbygger vi løbende projektkompetencerne i din organisation.

Vi mener, at I skal være klogere på, hvordan man gennemfører succesfulde IT-projekter, når vi går ud af døren, end I var, da vi kom ind af den. Vi arbejder også gerne som ”skyggeprojektledere”, hvor dine egne projektleder står i front, mens vi står lige bagved som rådgivere og sparringspartnere.

På den måde sikrer vi, at din organisation fastholder en tilbundsgående viden om, hvad der er sket på projektet, og efterfølgende kan dine egne projektledere bruge den gode praksis, som vi har bragt med os ind i organisationen.

Vi opfatter med andre ord kun os selv som en succes, hvis vi har bidraget til kompetenceopbygning og har delt vores viden med dine projektledere.

Alle vores konsulenter er certificerede i både traditionelle og agile metoder.

Har du brug for yderligere informationer om, hvad vi kan hjælpe dig med inden for projektledelse, så kontakt os venligst hér

Vi underviser desuden i projektledelse – både generel projektledelse såvel som Context-based Project Management®, Scrum og Kanban, og har dermed de bedste forudsætninger for at formidle og dele vores viden med jer.

Se mere om Xvotos kurser her.