Scrum kurser

Scrum kurser

Scrum er nok den mest anvendte agile metode. Selvom Scrum ser simpelt ud på overfladen, så er det ikke helt enkelt at arbejde agilt. Der er som regel nogle etablerede vaner, man skal gøre op med, og vil du være en dygtig Scrum Master eller Product Owner, så kræver det andet og mere end en certificering. Det får du på Xvoto’s Scrum kurser, hvor vi både beskæftiger os med Scrum teorien og hvordan denne ofte udmønter sig i praksis. Vi taler også om faldgruberne, så du selv kan undgå dem.

Både den gode Scrum Master og Product Owner forstår det agile DNA og ved, hvordan man spiller bedst muligt sammen med sit udviklings-team og den øvrige organisation. På Xvoto’s Scrum kurser får du den viden, der skal til for at tage både PSM I og PSPO I certificeringen samt forståelse for, hvad der kræves for at få Scrum til at virke optimalt hos jer, herunder input til hvordan du imødegår de udfordringer, du vil støde på.

På Xvoto’s Scrum kurser får du den viden, der skal til for at tage PSM I og/eller PSPO certificeringen, og du vil få en forståelse af, hvad der kræves af dig for at få Scrum til at virke optimalt i din organisation, og hvordan du tackler de udfordringer, du møder i Scrum-projekter.

Scrum Master og Product Owner – mulighed for 2 certificeringer på 2 dage

Xvoto ApS lancerer som de eneste i Danmark et ”Scrum to-i-et kursus”. På to intensive dage vil du kunne vælge at tage Scrum Master testen (PSM I) eller Product Owner testen (PSPO I) eller begge tests, hvis du ønsker at kunne dokumentere dine kvalifikationer til at påtage dig begge roller.

Scrum processen er den samme, uanset hvilken rolle du udfylder i et Scrum team. Xvoto har derfor sammensat et kursus, der giver dig mulighed for at slå to fluer med ét smæk. Samtidig får du som hhv. fremtidig Scrum Master eller Product Owner en dybere forståelse for, hvilket ansvar der ligger i de respektive roller, hvilket kun er en fordel, når du skal omsætte teorien til praksis.

Udbytte:

Efter dette intensive kursus vil du:
* Kende baggrunden for Scrum og det mindset, der ligger til grund
* Forstå Scrum-processen samt møder, artefakter og roller
* Forstå forskellene på de tre roller i Scrum samt ansvarsområder
* Kunne arbejde effektivt som faciliterende leder for dit team
* Vide hvordan du som Product Owner kan optimere din backlog
* Vide hvordan du kan påvirke organisationen til større agilitet
* Kunne bygge og arbejde med Scrum boards og skabe transparens
* Vide, hvordan man estimerer relativt og faciliterer processen
* Medvirke til, at I får mere succesfulde og værdiskabende projekter
* Få et password til enten én Professional Scrum Master I (PSM I) test eller en Professional Scrum Product Owner I (PSPO I) test. Består du testen, bliver du registreret på www.scrum.org
* Få bevis på deltagelse i kurset, ligesom du modtager kursusmaterialet elektronisk før kursusstart

Målgruppe:

Dette kursus er for dig, der både ønsker papir på dine Scrum-kompetencer, men også fordybelse i og viden om Scrum processen, team-dynamikker og det mindset, som er en forudsætning for at få Scrum til at virke i din virksomhed. Det er for dig, der også ønsker at kende til faldgruberne, så du kan undgå dem, når du møder dem. Du vil have mere end blot certificeringen med hjem.

Form:

De 2 intensive Scrum-dage vil kombinere undervisning, praktiske øvelser og simulering af Scrum-processen. Det gør dig i stand til at bringe din nye viden godt i anvendelse.

Vores undervisere er meget erfarne Scrum specialister og praktikere. Vi tilstræber størst mulig deltagerinvolvering, så de forskellige Scrum-praksisser bliver godt indarbejdet og du får lettere ved at bringe dem i spil i din organisation.

Efter kurset vil du være forberedt til at tage både PSM I og PSPO I certificeringen. Som en del af kurset får du ét certificeringsforsøg.

Kurset afholdes på Comwell i Holte, og dette intensive kursus finder sted 2 hverdage med en dags mellemrum, og koster 10.080 kr. eksklusiv moms.

 

78620080

Scrum-certificering til dig, der allerede kender til eller har arbejdet med Scrum

For dig, der måske allerede har fungeret som Scrum Master, eller har arbejdet med Scrum teams, men bare mangler at få papir på dine kompetencer, vil dette intensive kursus være ideelt.

Der vil være enkelte praktiske øvelser, men det primære fokus vil være på den teori, der skal til for at forstå Scrum og få sin PSM1-certificering. Vi mødes 2 gange 4 timer fra kl. 15.00 – 19.00, så dine almindelige arbejdsopgaver forstyrres mindst muligt.

Kurset afholdes på Comwell i Holte, og dette intensive kursus finder sted 2 hverdage med en dags mellemrum, og koster 5.900 kr. eksklusiv moms.

Scrum-certificering hos jer i jeres egen virksomhed

Hvis I gerne vil sikre, at flere af jeres projektmedarbejdere får en Scrum Master certificering, men foretrækker, at jeres medarbejdere ikke er for langt væk fra deres projekter eller andre arbejdsopgaver, så tilbyder vi at gennemføre vores Scrum-kurser hos jer. I står for forplejning og lokaler, og til gengæld får I 10% rabat, uanset hvilket af vores Scrum-kurser I vælger. Har I særlige problemstillinger, som I ønsker behandlet, tilpasser vi også gerne kurserne præcis efter jeres behov. I så fald aftaler vi en pris, der afspejler dette.

Vær opmærksom på, at:

* Certificeringen foregår på engelsk, så alt kursusmaterialet er også på engelsk
* For at få det optimale udbytte af kurset og bedst mulig baggrund for at bestå PSM I eller PSPO I testen forudsættes det, at du inden kurset har forberedt dig ved som minimum at gennemlæse Scrum Guiden grundigt – helst flere gange
* Vi anbefaler, at du som forberedelse til PSM I eller PSPO I testen gennemfører de åbne tests, som findes på www.scrum.org – helst fejlfrit. Så er du bedst muligt forberedt på test-formatet
* Ønsker du at tage både PSM I og PSPO I testen bedes du kontakte os for en separat aftale