Test management

Test Management

På projekter kommer man ofte under tidspres, hvilket betyder, at det tit er i testfasen, der skæres hjørner. Konsekvensen af dette er, at det bliver slutbrugerne, der ender med at teste den nye løsning. Det giver ofte utilfredse brugere, og er desuden mere besværligt og dyrt at rette fejl, når først man har lukket projektet.

Vores ISTQB-certificerede konsulenter sørger for, at dit nye system bliver grundigt gennemtestet i henhold til god praksis inden for test. Vi sørger for, at komme godt ud i hjørnerne, så du ikke kun får en demonstration af den funktionalitet, som din leverandør allerede ved virker, men at løsningen bliver gennemtestet enten på basis af en traditionel kravspecifikation, eller på basis af de user stories eller user cases, der er defineret i dit agile projekt.

Jo tidligere man fanger fejl desto billigere er de at rette. Dette er til fordel for dig, uanset om du er kunde eller leverandør i projektet. Ingen har glæde af, at der slipper fejl igennem, så brugerne får en dårlig oplevelse, og indbygget kvalitet i projektet – gerne helt fra starten af projektet – kan sikre, at dine brugere får den optimale oplevelse, når et nyt system bliver præsenteret for dem.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan bidrage med inden for test management, så kontakt os hér