Agile for chefer og ledere – sådan agerer du som agil leder og får retning på din agile transformation og gør den målbar

Du har formentlig læst om alle de fordele, der er ved at arbejde agilt. Mange undersøgelser fra bl.a. Gartner og PMI dokumenterer dette enstemmigt. I har måske allerede valgt Scrum, Kanban eller en kombination, som jeres agile vej.
Men I er også travle mennesker, og har næppe tid (eller lyst) til at sætte jer ind i alle de agile detaljer, men ved nok godt, at det agile også kræver, at I tilpasser jeres måde at være ledere på.

Agile virker ikke automatisk. Det er ikke intuitivt – ja, det er faktisk lidt af et paradigmeskift i forhold til den klassiske måde at tænke projekter og team-arbejde på.

Det er derfor din evne til at spille sammen med dine agile teams og understøtte dem, der vil være afgørende for, hvor langt I kan komme med jeres agile transformation. Der er store gevinster at høste – de kommer bare ikke af sig selv!
Jeg har respekt for din tid, og har skåret dette online-kursus til, så det KUN retter sig mod de ledelsesmæssige aspekter i at køre agilt og at lede agile teams eller en agil organisation.

Du vil få klare anbefalinger til, hvor du skal rette blikket hen, og hvad du roligt kan overlade til dine teams. Du vil også få indsigt i, hvordan du skaber overblik over status i dine agile teams ved at måle dem, og hvad du skal kræve af dem, så du forbliver i kontrol.

Din investering er 8.800,00 kr. + moms